Carina Boon

In 1962 ben ik in Zandvoort geboren. Ik woon en werk sinds 1987 in Den Haag. Ik ben getrouwd en heb drie zonen. Vanaf 1990 ben ik zelfstandig ondernemer en dat bevalt zeer goed. Daarbij stel ik mijzelf steeds weer andere doelen en ga ik nieuwe uitdagingen aan. Soms uit nieuwsgierigheid, maar ook omdat met het verlopen van de jaren interesses en levensvisie veranderen.

Mijn praktijk

Eind 2004 is mijn eigen praktijk in de Frambozenstraat geopend. Daarmee is mijn grootste wens uitgekomen. In een goed bereikbare en rustige omgeving, sfeervol, schoon (en zonder allerlei poespas) geef ik u eerlijk advies en (no-nonsense) behandelingen tegen een zeer scherpe vergoeding.

Al bijna tien jaar behandel ik dagelijks mensen met haar- en huidproblemen. Mijn streven is om op zoek te blijven naar de beste apparatuur en op die manier een zo optimaal mogelijk resultaat voor de klant te behalen.

Diploma’s

In 2002 ben ik gestart met definitief ontharen. Ik heb ruime ervaring opgedaan met Laser, IPL en LHE apparaten. Verder heb ik deeldiploma’s elektrisch ontharen en lichtontharen en deed trainingen en stages op dit gebied.

Specialiteiten

Een van mijn specialisaties is Brazilian Wax, het harsen van de bikinilijn.

Verhuur praktijkruimte