Wie is Carina Boon ?

Even over mij.

Ik ben in de jaren ’60 geboren onder de rook van Amsterdam. Ik woon en werk sinds 1987 in Den Haag, ben getrouwd en heb drie zonen. Vanaf 1990 ben ik zelfstandig ondernemer en dat bevalt zeer goed. Daarbij stel ik mijzelf steeds weer andere doelen en ga ik nieuwe uitdagingen aan.

Soms uit nieuwsgierigheid, maar ook omdat met het verlopen van de jaren interesses en levensvisie veranderen.

De praktijk Carina Boon

Eind 2004 heb ik mijn eigen praktijk Carina Boon, in de Frambozenstraat geopend. Daarmee is mijn grootste wens uitgekomen. In een goed bereikbare en rustige omgeving, sfeervol, schoon en zonder allerlei poespas geef ik eerlijk advies en no-nonsense behandelingen tegen een zeer scherpe prijs.

Al bijna tien jaar behandel ik dagelijks mensen met haar- en huidproblemen. Het is mijn streven om altijd met de beste apparatuur te werken en op die manier een zo optimaal mogelijk resultaat voor de klant te behalen.

Mijn ervaring

CARINA in aktie | elektrisch ontharen

“Bij Carina heb ik een gedegen en professioneel advies gekregen op basis van mijn persoonlijke wens. Haar nuchterheid geeft mij een gevoel van persoonlijke aandacht en eerlijkheid op gebied van persoonlijke lichaamsverzorging. Deze heeft tot het gewenste resultaat geleid!”

MARTIN