Contact

Neem vrijblijvend contact op

Op deze wijze kan je geheel vrijblijvend een afspraak met mij maken. Wanneer je wilt kan je een voorstel doen voor een paar data die jou goed uitkomen, dan kan ik je laten weten of dit uitkomt of dat wij samen nog even contact moeten hebben om te zoeken naar een andere passend moment.

Voor informatie of vragen kan je ook altijd bij mij terecht. Ik sta je graag te woord en na een mailtje neem ik altijd terug contact op. Hou er er rekening mee dat ik met cliënten bezig kan zijn en dat dit even kan duren. Ik zal mijn best doen zo snel mogelijk te reageren.

Naast contact via tel, chat en mail opent Carina ook graag de deur van haar praktijk voor u. Welkom bij Carina Boon Frambozenstraat 43a 2564 XK Den Haag

Fijn dat je contact opneemt.
Liefs, Carina

Carina Boon,
Praktijk voor professioneel ontharen
Frambozenstraat 43a
2564 XK Den Haag

Mobiel: 06-27 05 23 21

AGB-code: 89-002192
Lid-ANBOS 14811
KvK Den Haag 27132031

Bellen of chatten voor advies of een afspraak kan natuurlijk ook.


Geef in onderstaand formulier, je bericht en gegevens in:


Je vindt mijn praktijk aan de Frambozenstraat 43a | 2564 XK in Den Haag.

“Carina is zeer deskundig. bij de eerste afspraak legde ze goed uit wat er mogelijk was voor mij. Ik durfde vervolgens bij haar de strijd aan te gaan met de haren op mijn bovenlip en kin. Ze gaf eerlijk aan dat het lang zou duren maar dat het zeker zou lukken. En ze heeft gelijk gehad! Nu blijvend verlost van die vervelende haren waar ik me zo aan stoorde. Naast haar deskundigheid is Carina hartelijk, open in contact waardoor het altijd leuk is om bij haar binnen te stappen. Ik vond de behandelingen pijnlijk maar Carina maakt het zo aangenaam mogelijk én het heeft me dus het gewenste effect opgeleverd. Ik raad haar enorm aan als je je wilt ontdoen van ongewenste haren en je een professionele onthaarspecialist zoekt. Carina kun je vertrouwen!”

BABETTE (via Facebook)

Mijn scherpe prijzen vindt je hier.