Definitief ontharen

Ontharen kan op verschillende manieren.

Er zijn allerlei manieren en verschillende apparaten voor definitief ontharen die allemaal anders werken. De één geeft een beter resultaat dan de ander. Veel is afhankelijk van ervaring en kennis van de behandelaar. Het is belangrijk dat je naar een gediplomeerd en professioneel behandelaar gaat. Let daarbij op of iemand de specialisatie diploma’s elektrisch epileren en lichtontharen in het bezit heeft en of deze behandelaar lid is van de ANBOS, de branche organisatie van schoonheidsspecialistes.

De behandelingen bij mij worden erkend door zorgverzekeraars.

Permanente laserontharing zit in de lift maar dat betekent niet dat je de behandeling zomaar door iedereen kan laten uitvoeren. Bij de ANBOS, de brancheorganisatie , is een lijst met gediplomeerde en erkende behandelaars.

“Het is belangrijk dat ook laserbehandelingen binnen een professioneel kader gebeuren”

Elle lifestyle magazine

Definitief ontharen, werkt dat voor mij?

Definitief verwijderen van haren is in de meeste gevallen mogelijk over het hele lichaam.

  • wil je af van ongewenst haar op je rug?
  • ontsierende haartjes rond je bikinilijn definitief verwijderd hebben?
  • heb je genoeg van prikkende haren op je bovenlip en kin?
  • geen zin meer om steeds je oksels of benen te scheren?

Elke plek van je lichaam kan ik ontharen. Voor iedere combinatie van haar en huid is er een passende permanente ontharingsmethode, zeker met de ervaring en kunde die ik heb kan ik je helpen met een goed advies op maat.

Ontharen, de resultaten

De enige manier van definitief ontharen die 100% resultaat geeft, is Elektrisch ontharen. Alle andere methoden kunnen dit nooit bereiken. Voor Laser ontharen gebruik ik het VPL-apparaat, dit geeft een resultaat van 75%. Harsen, zoals Brazilianen Wax, is minder duurzaam maar voorkomt ingegroeide haartjes en bultjes, zoals die ontstaan door scheren.

Wat kost dat?

Naar het overzicht van de prijzen voor ontharen.

Methoden van definitief ontharen

Er zijn 2 methoden van definitief ontharen die gebruik:

Elektrisch epileren

Dit is de allereerste methode die al 100 jaar wordt toegepast, bovendien is dit ook de beste methode waarbij bewezen is dat deze definitief werkt. Met elektrisch epileren ga ik met een minuscuul naaldje de haarfollikel in om daar direct de cellen te vernietigen die haren laten groeien. Een heel precies werkje die maar door heel weinig collega’s wordt uitgevoerd . Ik ben daar best trots op mede omdat ik een van de weinige ben die daar zeer ervaren in is en deze techniek dagelijks vele uren uitvoer. Veel van mijn cliënten hebben er daarom lange reistijd voor over om juist door mij behandeld te worden.

De eerste afspraak

Schaamte, angst, het anders voelen vanwege de overbeharing, al die factoren kunnen stress geven bij de client. Juist in de eerste kennismaking probeer ik dat weg te nemen en de mensen op hun gemak te stellen. Ook weten veel mensen het verschil tussen elektrisch epileren en Laser VPL behandeling niet. In deze afspraak leg ik beide technieken uit en bespreek met de client welke techniek voor hun huid en haar de beste is.

Wanneer elektrisch epileren .

De techniek van het elektrisch epileren wordt veelal in het gelaat gedaan maar ook de schaamstreek en benen zijn een mogelijkheid. Elke haar, onafhankelijk van kleur, kan ik behandelen. Juist mensen die niet met Laser VPL ontharen behandeld kunnen worden kan ik toch op deze manier helpen.

Elektrisch epileren van de wenkbrauwen:

Epileren van de bovenlip, met de elektrische naaldtechniek

Elektrische naald techniek; epileren van de hals. Zoals hier een ‘Heskenhaar’

Laser VPL behandeling .

De Laser VPL behandeling is niet meer weg te denken in deze tijd . Juist voor grote oppervlakken is deze behandeling van permanent haar verwijderen een uitkomst. Belangrijk is wel dat de haarkleur (deze moet donker zijn) en dikte van de haar juist zijn.

De eerste afspraak .

Ik neem altijd de tijd om in een eerste afspraak kennis te maken met de client . Zeker als iemand de stap heeft genomen om aan het probleem van overbeharing iets te doen. Heel veel mensen die bij mij in de praktijk komen schamen zich hiervoor, voelen zich belemmerd en denken dat zij de enige zijn met dit ongemak. Daarom probeer ik in dit gesprek dat gevoel weg te nemen. Verder vind ik het heel belangrijk om duidelijke uitleg te geven, welke verwachtingen reëel zijn, wat de kosten zijn en beantwoord ik al je andere vragen. Ook doe ik een test om te kijken of de Laser VPL behandeling voor jou kans van slagen heeft en kijk ik welke instellingen er nodig zijn om optimaal te kunnen werken. De Laser VPL behandeling kan op alle delen van het lichaam.

Laser VPL behandeling van de oksel

Wellicht ook interessant: