Huidproblemen zoals couperose verwijderen

Wat is Couperose ?

Hoewel mensen zich vaak storen aan couperose is het meestal een onschuldige huidaandoening, welke voorkomt bij mannen en vrouwen van middelbare leeftijd. Bij couperose zijn de adertjes in het gelaat verwijd, waardoor het lijk alsof iemand bloost. Couperose verwijderen is goed mogelijk zonder littekens door middel van elektrische naaldtechniek.

Couperose verwijderen?

Bij elektrische naaldtechniek wordt er gebruikt gemaakt van zwakstroom waarmee er loogvorming in het verwijde haarvaatje ontstaan. Hierdoor worden verwijde adertjes vernietigd. Resultaat kunnen snel worden gezien en gemiddeld zijn er slechts 2 tot 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Andere huidproblemen?

Ouderdomsvlekje of fibromen (steelwratjes) kunnen in de loop der jaren ontstaan op de huid. Ook deze zijn goed te verwijderen met de elektrische naaldtechniek. Met de naald worden de huidoneffenheden zonder littekens verwijderd.

Advies over couperose?

Heb je last van couperose of andere huidproblemen en wil jeĀ er voor geholpen worden? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend intake gesprek. We bespreken de mogelijkheden voor behandeling van jouw huidprobleem. En ik maak een inschatting van het aantal behandelingen met een indicatie van de kosten.