Bij het elektrisch epileren gaat de steriele naald in een naaldhouder. Deze naaldhouder is heel kwetsbaar, m.n. de draad daarvan. Even dubbel buigen en er is een draadbreuk waardoor ik een nieuwe moet aanschaffen. De laatste paar maanden bleef de naald niet goed in de houder zitten( deze draai je met een tip vast). Deze tip moest ik zo strak vastdraaien met als gevolg dat ik het binnenwerk van de naaldhouder kapot draaide. Ergo: weer een nieuwe naaldhouder kopen. Ik raakte steeds meer gefrustreerd, een naaldhouder is nogal kostbaar.
De distributeur snapte het ook niet, ik was de enige in heel Nederland die er last van had. Ik begon steeds meer aan mezelf te twijfelen. Zo worden de kosten wel heel hoog voor mij om tegen een redelijk tarief cliënten elektrisch te epileren.
Na 3 maanden ‘hannesen’ met de naaldhouders heeft de distributeur contact opgenomen met de fabrikant in Canada. Daar waren zij bekend met het probleem. Een montagefout. Kan gebeuren.
Ik werd gelijk gebeld door de distributeur, krijg alles vergoed en wat blijkt: Omdat ik 1 van de weinige in heel Nederland ben die zoveel uur per week elektrisch epileer waren ze in Nederland nog niet tegen dit probleem opgelopen.
Wel bijzonder dat ik deze uitdaging meemaak en weer een bevestiging dat ik niet moet twijfelen aan mezelf!

Ik wens je een fijne dag.

Carina